Prvo su vam potrebne dvije španjolke, to je baza. Možete ih sami napraviti ili uzeti gotove. Zatim se ravnate prema meksičkoj kuhinji, puno paprike, mahunarki, boje pršte na sve strane, začini...Začinjavamo prema svom ukusu pazeći da ne pretjeramo. Za ublažavanje ljutih začina preporučavam umak od avokada. To sve treba dobro izmješati, te lagano pripremati pazeći da sve zadrži svoju izvornu boju i oblik. Ne želimo kašu. Kad smo sve pažljivo pripremili, slijedi prezentacija i iščekivanje reakcije publike.
Eh, da... španjolke su se u moje vrijeme zvale veeeeeelike ringice!A ako vam ostane još perlica, nije na odmet napraviti i prsten! ;)
Broj komentara: 8:
kao da si mene pitala... obožavam sve što ima veze sa španjolcima, obožavam meksičku kuhinju, obožavam naušnice... katty nije moglo bolje. meksikanske španjolke su ti odlične.
naravno da će se tbi, carici pinjata tako nešto svidjeti! :))))
Ahaha, prvo su vam potrebne dvije španjolke! Kato, već sam si nešto zločesto zamislila ;)
Preslatko!
ne znam ja, ali ti si stalno nešto zločesto zamišljaš! ;)))
hvala, draga!
ODMAH SE baci na knjigu tebi omiljenih recepata pretočenih u nakit!
hahaha, ovo kuhanje mi je puno draže! :)))
Ovo je P R E D O B R O :))
hvala puno, Sandra! :)))
Objavi komentar